Energijski nakit in kristali

Kristali so bili vedno del mene. Služili so mi kot pomoč pri prebujanju mojega dara. Njihova vibracija me je vedno navdihovala in mi pomagala pri lažjem razumevanju ter zavedanju svojega potenciala. Vso to znanje sedaj želim predajati tudi drugim. Ob enem pa jim nuditi podporo pri izbiri ali kristala ali energijskega nakita, ki ga v tistem trenutku potrebujejo v svojem energijskem prebujanju.

Kdaj poiskati pravi kristal?

Kristali prenašajo zdravilno energijo, ki jo človek potrebuje pri raziskovanju svojih dušnih barv. Kadar jih izbiramo zase, je pravi kristal tisti, ki nas na nek način pritegne v danem trenutku. Ob tem se zanašamo na svoj občutek, ali nas pritegne s svojo energijo, lahko tudi lepoto. Jaz kot medij s svojim znanjem lahko ponudim podporo pri izbiri, namenu. Kristal ali energijski nakit po želji programiram tudi za posebno področje.

DELI

Medijka Špela bo poskrbela, da bo Tvoja duša zasijala v pravilnih barvah. Skozi sproščen, a poglobljen dušni pogovor Ti bo podala usmeritve, predloge, tudi potrditve. Na njenih seansah boš posredno v stiku s preminulimi dušami ali drugimi duhovnimi vodniki: to so astralna bitja, nadangeli in angeli. Energija je vse in moč intuicije bo izražena skozi navdih, višjo zavest in Tvojo notranjo moč.