Energijsko čiščenje prostorov

Fizično dobro počutje je popolnoma odvisno od dobrega energijskega pretoka v prostorih, kjer se največ zadržujemo. Svoj dom, poslovni prostor je dobro redno pospraviti, počistiti, prezračiti. S tem privabimo novo energijo. Prebuditev energij pa lahko dosežemo tudi z različnimi energijskimi tehnikami.  Moja ponudba zajema: energijsko čiščenje poslovnih prostorov, stanovanja, hiše,…

Kdaj se energijsko čiščenje priporoča?

Energijsko čiščenje se priporoča, če se vselimo v novo domovanje. Še bolj pa, če se selimo v domovanje, kjer je že nekdo predhodno bival. Za njimi je ostala njihova energija, zato je prostor dobro primerno očistiti. Čiščenje je priporočeno tudi, če s svojo intuicijo začutimo ujeto entiteto ali dušo. Smiselno je čistiti tudi ob zgoščeni energiji, ob boleznih pri družinskih članih, težavnih stanjih, dogodkih, ki se nas dotaknejo. Dobrodošlo pa je tudi, ko želimo vzpostaviti nov tok, novo svežino v življenju.

DELI

Medijka Špela bo poskrbela, da bo Tvoja duša zasijala v pravilnih barvah. Skozi sproščen, a poglobljen dušni pogovor Ti bo podala usmeritve, predloge, tudi potrditve. Na njenih seansah boš posredno v stiku s preminulimi dušami ali drugimi duhovnimi vodniki: to so astralna bitja, nadangeli in angeli. Energija je vse in moč intuicije bo izražena skozi navdih, višjo zavest in Tvojo notranjo moč.