Intuitivno svetovanje – predaja kanaliziranih sporočil

Kot medij ne kanaliziram samo sporočila preminulih duš, ampak tudi različne duhovne vodniki, astralna bitja, nadangele in angele. Namen takšnih sporočil je, da navdihujejo, prebujajo drugačen način razmišljanja, višjo zavest in notranjo moč. Ponudijo vpogled v način življenja v naše najvišje dobro. Vse kar potrebujemo pride k nam ob pravem času, na pravem mestu.  

Intuitivno svetovanje je čudovita priložnost za vse, ki si želite jasnosti glede vaše življenjske poti. S pomočjo intuitivnega svetovanja boste tako lahko prepoznali zakaj se vam določene stvari dogajajo in čemu vas morje življenja nenehno z valovi premetava sem ter tja na določenih življenjskih področjih.

Na svetovanju lahko dobite vpogled v katerem obdobju življenja ste, stvari dogajajo, kakšno je vaše poslanstvo na vsakem izmed področij vašega življenja, kateri odnosi so z vami vibracijsko skladni. Pravzaprav vpogled v katerokoli situacijo vašega življenja (partnerstvo, zdravje, finančno stanje, kariera in poklic, kreativnost, življenjske prelomnice,…). Mogoče si želite razrešiti ponavljajoče se vzorce ali pa znova vzpostaviti stik s seboj, s svojimi resničnimi željami. Lahko dobite vpogled v karmične lekcije, ki ste si jih zadali osvojiti v tem življenju. Lahko pa pridobite praktične usmeritve, kako prebuditi svoje duhovne darove

Kdaj priti na seanso?

Prenos sporočil varuhov zavesti je smiseln ob želji po prebujanju notranje moči. Torej, ko oseba začuti, da potrebuje večjo jasnost v svoji energijski vibraciji.  Jaz, kot medij pa ob seansi nudim podporo pri prebujanju ali vzdrževanju zemeljskega energijskega delovanja.

Kako poteka seansa?

Svetovanje poteka v obliki sproščenega pogovora. Vodstvo, ki ga ponujajo vodniki in angeli, lahko pričakujete v obliki predlogov, potrditev ali usmeritev. Njihov namen je, da dosežete svoj potencial v polnosti in postanete sam svoj mojster svojega življenja. Svetovali pa vam bodo tako, kot je resnično v vaše najvišje dobro. Nikoli vam ne bodo govorili, kaj morate storiti, kajti vedno imate svobodno voljo. Pomembno je, da pristopite k svetovanju brez pričakovanj in z zavedanjem, da boste morda preko svetovanja dobili drugačno perspektivo na svoje življenje. Morda opazili stvari, ki jih morda prej niste. Najpomembneje pa je, da boste spoznali, da ste vi tisti ustvarjalec svoje usode.

DELI

Medijka Špela bo poskrbela, da bo Tvoja duša zasijala v pravilnih barvah. Skozi sproščen, a poglobljen dušni pogovor Ti bo podala usmeritve, predloge, tudi potrditve. Na njenih seansah boš posredno v stiku s preminulimi dušami ali drugimi duhovnimi vodniki: to so astralna bitja, nadangeli in angeli. Energija je vse in moč intuicije bo izražena skozi navdih, višjo zavest in Tvojo notranjo moč.