Izdelovanje energijskih esenc in slik

Kristalna esenca in energijske slike so zaščita in eno najmočnejših kristalnih orodij, ki vam nudi močno energijsko zaščito.

V kristalni esenci se pretakajo vibracije kristalov in naravnih eteričnih olj, s pomočjo katerih se obnovi in okrepi avrični ščit, ki vas varuje pred nižjimi energijami in vplivi okolice. Esence so velik pomočnik pri vseh spremembah. Energijsko nas podprejo in dodatno spodbujajo in motivirajo. Esence so narejene z ljubeznijo in močnim namenom, da vam pomagajo do BOLJŠEGA POČUTJA. Vsaka ima svojo rdečo nit, a vse imajo nekaj skupnega.

Energijske slike so narejene intuitivno, po naročilu.

Kristalna esenca in energijske slike omogočajo energijsko zaščito:

  • vašega osebnega prostora – avre,
  • prostora v katerem se nahajate,
  • pred vplivi drugih ljudi, entitet in energij, ki ne vibrirajo z vami…

DELI

Fizioterapevtka in poznavalka mnogih znanj iz področja komplementarne in alternativne medicine Vesna vam bo z vsem svojim bitjem pomagala znova leteti. Fizioterapevtka po izobrazbi, a po duši še toliko drugega: najprej mamica, potem hči, vnukinja, sestra, terapevtka na mnogih ravneh in čuteče bitje, ki se zaveda pretanjenih energij vsega okoli sebe vam bo omogočila, da boste poiskali svoje izgubljene dele in boste fizično in psihično zdravi.