Izvedba delavnic in svetovanj

Znanje, ki ga prejemam kot medij iz različnih dimenzij rada kanaliziram zase. Ko pridobim več jasnoti, ga rada predajam v skupini. Delavnice so kot preplet dušnega – zemeljskega sveta, kjer preko sporočil delim napotke o pravi barvi naših duš, naši vibraciji, delim jasnost kako kreirati večjo pretočnost v zemeljskem energijskem delovanju.

Kdaj na delavnico?

Na razpisane delavnice se je moč prijaviti, ko si želite pridobiti učinkovita orodja za delo na sebi, dvigu zavesti, spoznati inspiracijo kako voditi svoje življenje v dobri vibraciji, kreirati obilje, partnerski odnos, se povezati s svojim telesom. Skratka spoznati spekter vseh dušnih barv. Delavnice so razpisane pod aktualnimi dogodki.

DELI

Medijka Špela bo poskrbela, da bo Tvoja duša zasijala v pravilnih barvah. Skozi sproščen, a poglobljen dušni pogovor Ti bo podala usmeritve, predloge, tudi potrditve. Na njenih seansah boš posredno v stiku s preminulimi dušami ali drugimi duhovnimi vodniki: to so astralna bitja, nadangeli in angeli. Energija je vse in moč intuicije bo izražena skozi navdih, višjo zavest in Tvojo notranjo moč.