Medijstvo

Kot medij navezujem stik s preminulimi dušami. Seansa poteka v obliki sproščenega pogovora, katerega ustvarjam preko svoje sposobnosti. Preko mojega kanala v povezavi z različnimi energijskimi dimenzijami prenašam sporočila, ki jih slišim, vidim in čutim.  To so sporočila, ki nam dajejo oporo skozi življenje, ter nam omogočijo višje zavedanje. Celotna komunikacija z onstranstvom namreč temelji na energiji. Seansa ni časovno omejena, njen potek je predvsem odvisen od duše na drugi strani mavrice.

Na seansi lahko pričakujemo:

  • Stik z dušo,
  • odložiti breme žalovanja in težino krivde – ter razumeti, zakaj si je duša vašega bližnjega izbrala tak način odhoda,
  • razumeti, da je življenje namenjeno duhovno rasti vaše duše in da se vse v resnici zgodi z namenom duhovne rasti
  • pridobiti jasne potrditve, usmeritve vaših bližnjih, ki so za vašo dušo v vaše najvišje dobro.

Kdaj priti na seanso?

Medijstvo je namenjeno vsem, ki si želijo ponovnega stika s svojimi najdražjimi ter hkrati pridobiti vpogled in razumevanje prehoda duše na duhovno raven. Pogovor je smiseln nekje 4-6 mesecev po odhodu duše, saj se mora le ta v duhovnem svetu prilagoditi na novo življenje. Prav tako močna žalost žalujočih preprečuje komunikacijo z onostranstvom.

Kako poteka seansa?

Seansa poteka v obliki sproščenega pogovora, katerega ustvarjam preko svoje sposobnosti. Preko mojega kanala, v povezavi z različnimi energijskimi dimenzijami, prenašam sporočila, ki jih slišim, vidim in čutim. Sporočila lahko pričakujete v obliki predlogov, potrditev ali usmeritev.

DELI

Medijka Špela bo poskrbela, da bo Tvoja duša zasijala v pravilnih barvah. Skozi sproščen, a poglobljen dušni pogovor Ti bo podala usmeritve, predloge, tudi potrditve. Na njenih seansah boš posredno v stiku s preminulimi dušami ali drugimi duhovnimi vodniki: to so astralna bitja, nadangeli in angeli. Energija je vse in moč intuicije bo izražena skozi navdih, višjo zavest in Tvojo notranjo moč.