Telovadba za mamice z dojenčki

Porod pusti pečat na fizičnem in psihičnem počutju mamice. Nekje 6 tednov po porodu se telo porodnice toliko stabilizira, da lahko prične z vajami. Da pa je vse skupaj še lažje, se na telovadbi pridruži tudi dojenček.

Glavni poudarki vadbe so na raztezanju in krepitvi mišic, ki med nosečnostjo postanejo ohlapne in šibke. Z vadbo se naučite vaj, ki izboljšujejo telesno pripravljenost in pozitivno vplivajo na počutje.

Dojenčki med telovadbo opazujejo mamico in ji, kot »utež« pomagajo na poti do boljšega počutja. Na koncu pa tudi sami malo potelovadijo, individualno glede na njihovo starost in hitrost razvoja.

Med skupinsko vadbo mamice z dojenčkom izkoristijo skupni čas in vzpostavljajo neprecenljive vezi, dojenčki pa so navdušeni nad igro in svojimi vrstniki. Tako poskrbimo tudi za prvo socializacijo.

Vadba vam bo omogočila hitrejšo vrnitev na raven pred nosečnostjo in poskrbela bo za boljše počutje.

Telovadba traja 50 minut in poteka v manjših skupinah

DELI

Fizioterapevtka in poznavalka mnogih znanj iz področja komplementarne in alternativne medicine Vesna vam bo z vsem svojim bitjem pomagala znova leteti. Fizioterapevtka po izobrazbi, a po duši še toliko drugega: najprej mamica, potem hči, vnukinja, sestra, terapevtka na mnogih ravneh in čuteče bitje, ki se zaveda pretanjenih energij vsega okoli sebe vam bo omogočila, da boste poiskali svoje izgubljene dele in boste fizično in psihično zdravi.